OVER LOTTE

“Waar doe ik het nu allemaal voor?” Ik vroeg mezelf af of dit het leven was dat ik wilde leven. En dus creëerde ik de rust en ruimte om het anders te doen.

MarleenSahetapyFotografie_ LOTTE_wr-15

Ook ik kon alle vinkjes zetten

Een mooi huis, lieve man, twee mooie dochters en een goede baan binnen het vakgebied Human Resources. She’s got it all, zul je denken. Hét voorbeeld van de vinkjes kunnen zetten, maar het onderaan de streep anders ervaren. Even tussen jou en mij: ik zat regelmatig na een werkdag met tranen in mijn ogen aan tafel. “Waar doe ik het nu allemaal voor?” Ik bracht mijn dochter vier dagen in de week om half 8 naar de opvang om iets te doen wat eigenlijk niet eens écht voldoening gaf.

 

Ik zal je een hoop details besparen die zorgden voor dé eyeopener, maar ik besefte dat het anders moest.

Coaching, kids en een camper

Tijdens mijn eerste zwangerschap van Eva volgde ik een opleiding tot coach. Dit gaf me zoveel energie. Ik gebruikte de vaardigheden in mijn werk, maar liet het varen om iets voor mezelf te gaan doen en bleef netjes in de pas lopen. Bang om de controle over mijn veilig gecreëerde wereld te verliezen. Na mijn verlof ging ik gewoon weer aan de slag. Als klap op de vuurpijl maakte ik binnen 3 maanden promotie en zo hield ik het - op mijn reserves - prima vol.

 

Maar ook reserves raken op, mede door slechte nachten. Een burn-out tijdens mijn tweede zwangerschap van Puck kwam niet uit de lucht vallen. Dat liet me inzien dat ik voor mezelf moest zorgen. En voor mezelf moest kiezen. Daarvoor was de beslissing om te gaan coachen al wel genomen, maar soms moeten er meer knopen worden doorgehakt. En dat deden we. Ik besloot mijn baan op te zeggen en samen besloten we ons huis te verkopen en een camper te kopen. Een grote reis maken, van elkaar genieten en de rust en ruimte vinden om ook echt voor mezelf te beginnen. Zo gezegd, zo gedaan. Tegelijkertijd ging ik door een enorm transformatieproces, waarin ik mijn eigen stukken herhaaldelijk aan heb gekeken (en nog kijk).

 

Ik koos ervoor mijn leven anders vorm te geven en leef nu veel bewuster, met alle pieken en dalen die zich voordoen.

MarleenSahetapyFotografie_ LOTTE_wr-48

Nu ik mijn eigen stukken ken, kan ik voor jou die veilige ruimte creëren

Een groot onderdeel van die nieuwe vormgeving zijn mijn opleidingen en daar ook echt iets mee doen. Van arbeids- en organisatiepsychologie, de beroepsopleiding tot Coach Practitioner (Alba Academie), Individueel Emotioneel Begeleider, leren kijken door een Biologische Bril en de opleiding tot multidisciplinair therapeut tot mijn inwijdingen in engelen energie, reiki I en reiki II.

"Het zakelijke en spirituele hebben bij mij altijd al naast elkaar bestaan. Dat is dan ook de manier waarop ik het meeste van mezelf geef en zo het meeste voor jou kan betekenen"

Met die opleidingen op zak én de tijd die ik heb genomen om mijn eigen stukken te ontdekken, kan ik voor jou een veilige ruimte creëren waarin jij - samen met mij - naar jouw stukken kunt kijken. Vanuit die ervaring en expertise bied ik een omgeving waarin je alles uit kunt spreken of kunt laten zien. Van onrust naar de prachtige vrouw of krachtige man die je diep van binnen al bent.

Maar dit is wie ik ook ben:

  • Ik houd heel erg van reizen. Vroeger al samen met Leendert, maar nu ook met onze dochters Eva en Puck. Voordat Eva 5 werd, reisden we drie maanden in een camper door Europa.
  • Ik word heel blij van edelstenen, kleuren, materiaal en werken met energie.
  • Ik word rustig van water. Van het staren naar de rivier tot baantjes trekken of heerlijk in bad.
  • Ik deins niet terug voor een beetje zelfspot en werk het liefst met mensen die dit ook kunnen waarderen. Soms kun je maar beter om jezelf lachen, dan jezelf in een slachtofferrol manoeuvreren, toch?
  • Ik ‘denk’ in liedjes. Als ik in mijn hoofd denk “Laat me”, hoor ik gelijk Ramses Shaffy, als ik een regenboog zie “Vlieg met me mee naar de regenboog”.
Nu jij. Wat ervaar jij onderaan die ?

Ik ben heel benieuwd wie je bent, wat je momenteel ervaart en waar je graag naartoe zou willen. Ben jij toe aan verandering? Vul het online formulier in, dan plannen we een telefonische kennismaking.